Home » Sushi cu ton picant

Sushi cu ton picant

  1. Castravetele curățat de coajă se dă pe răzătoare, pentru a obține fâșii lungi și subțiri.
  2. Tăiați bucata de pește în felii subțiri.
  3. Amestecă sosul de soia cu sucul de lămâie și scufundă peștele în acest amestec.
  4. Pregătiți foile de alge, tăiați-le în jumătate și adăugați câte o cantitate de orez în centrul acestora, presându-l ușor.
  5. Adaugați peste orez câte un strop de wasabi.
  6. Adăugați câteva felii de castravete și presărați semințe de susan.
  7. La final adăugați bucăți de pește marinat și rulați foile pe lungime, pentru a obține forma unui con.
  8. Serviți preparatul imediat.
  9. Puteți folosi somon în locul tonului.

  Credit Foto:Thinkstock/ getty imges

Poza principala

sushi_cu_ton_picant.jpg

  • 200 g orez pentru sushi, prefiert
  • 150 g file de ton
  • 1 castravete
  • 2 linguri sos de soia
  • sucul de la jumătate de lămâie
  • 2 foi de alge nori
  • 1 linguriță wasabi
  • 1 lingură semințe susan alb și negru, prăjite
Se anunță party cu prietenii? Răsfață-i cu acest preparat aromat și gustos.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.