- Castravetele curățat de coajă se dă pe răzătoare, pentru a obține fâșii lungi și subțiri.
- Tăiați bucata de pește în felii subțiri.
- Amestecă sosul de soia cu sucul de lămâie și scufundă peștele în acest amestec.
- Pregătiți foile de alge, tăiați-le în jumătate și adăugați câte o cantitate de orez în centrul acestora, presându-l ușor.
- Adaugați peste orez câte un strop de wasabi.
- Adăugați câteva felii de castravete și presărați semințe de susan.
- La final adăugați bucăți de pește marinat și rulați foile pe lungime, pentru a obține forma unui con.
- Serviți preparatul imediat.
- Puteți folosi somon în locul tonului.
Credit Foto:Thinkstock/ getty imges
Poza principala
- 200 g orez pentru sushi, prefiert
- 150 g file de ton
- 1 castravete
- 2 linguri sos de soia
- sucul de la jumătate de lămâie
- 2 foi de alge nori
- 1 linguriță wasabi
- 1 lingură semințe susan alb și negru, prăjite
Se anunță party cu prietenii? Răsfață-i cu acest preparat aromat și gustos.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu