Home » Aperitive, salate, sosuri » Tabbouleh cu avocado
Aperitive, salate, sosuri

Tabbouleh cu avocado

  1. Spălați bulgurul în câteva ape, apoi lăsați-l într-o strecurătoare.
  2. Transferați-l într-un vas, peste care adăugați apă cât să îl acopere. 
  3. Lăsați-l la macerat pentru 30 minute sau până când se înmoaie. 
  4. Scurgeți excesul de apă după acest interval de timp.
  5. Spălați pătrunjelul, apoi tocați-l cât mai fin.
  6. Într-un bol mare combinați pătrunjelul, roșiile cherry tăiate în jumătăți, castravetele, avocado cuburi, menta, ceapa verde tocată fin și bulgur.
  7. Preparați un dressing amestecând ulei de măsline, zeama de lămâie, pudra de usturoi, sare și piper după gust.
  8. Turnați dressingul peste salata tabbouleh și lăsați pentru încă 15 minute să se aromatizeze. 
  9. Serviți cu frunze de salată.

  Credit Foto: Fotolia/nata_vkusidey

Poza principala

tabouleh_cu_avocado.jpg

  • 1 cană bulgur 
  • 10 roșii cherry
  • 2 avocado 
  • 1-2 legături pătrunjel
  • 5 fire ceapă verde
  • 6 frunze mentă
  • 30 ml ulei măsline
  • 2 linguri zeamă lămâie
  • 1 castravete
  • sare 
  • jumătate linguriță pudră usturoi
  • piper
Salata tabbouleh este oricând o alegere gustoasă și aromată. Ce spuneți de această variantă cu avocado?
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.