- Spălați bulgurul în câteva ape, apoi lăsați-l într-o strecurătoare.
- Transferați-l într-un vas, peste care adăugați apă cât să îl acopere.
- Lăsați-l la macerat pentru 30 minute sau până când se înmoaie.
- Scurgeți excesul de apă după acest interval de timp.
- Spălați pătrunjelul, apoi tocați-l cât mai fin.
- Într-un bol mare combinați pătrunjelul, roșiile cherry tăiate în jumătăți, castravetele, avocado cuburi, menta, ceapa verde tocată fin și bulgur.
- Preparați un dressing amestecând ulei de măsline, zeama de lămâie, pudra de usturoi, sare și piper după gust.
- Turnați dressingul peste salata tabbouleh și lăsați pentru încă 15 minute să se aromatizeze.
- Serviți cu frunze de salată.
Credit Foto: Fotolia/nata_vkusidey
Poza principala
- 1 cană bulgur
- 10 roșii cherry
- 2 avocado
- 1-2 legături pătrunjel
- 5 fire ceapă verde
- 6 frunze mentă
- 30 ml ulei măsline
- 2 linguri zeamă lămâie
- 1 castravete
- sare
- jumătate linguriță pudră usturoi
- piper
Salata tabbouleh este oricând o alegere gustoasă și aromată. Ce spuneți de această variantă cu avocado?
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu