Home » Aperitive, salate, sosuri » Tabbouleh cu quinoa
Aperitive, salate, sosuri

Tabbouleh cu quinoa

  1. Clătiți quinoa sub apă rece, apoi combinați-o cu două căni de apă și jumătate de linguriță cu sare.
  2. Aduceți apa în punctul de fierbere, după aceea reduceți flacăra la foc mic și lăsați quinoa să se gătească pentru aproximativ 20 de minute.
  3. Acoperiți vasul cu un capac pentru un preparat pufos. 
  4. Cât timp quinoa se gătește, puneți ceapa într-un vas cu apă rece, acest truc va face ca gustul cepei să fie mai plăcut, fiind consumată crudă.
  5. Când quinoa este gata, transferați-o într-un castron mai mare și lăsați-o să se răcorească la temperatura camerei.
  6. Scurgeți ceapa și asamblați salata.
  7. Adăugați peste quinoa, ceapa, roșiile tăiate în cuburi, pătrunjelul, menta și usturoiul.
  8. Amestecați uleiul cu sucul de lămâie și un praf de sare.
  9. Asezonați salata cu acest dressing și serviți.
  10. Opțional puteți adăuga brânză feta pe deasupra. 

  Credit Foto: Fotolia/ ivanmateev

Poza principala

tabbouleh_cu_quinoa.jpg

  • 190 g quinoa 
  • jumătate ceapă roșie 
  • 2 roșii
  • 2 legături pătrunjel, tocat
  • 1 legătură mentă , tocată
  • 2 căței usturoi
  • 70 ml ulei măsline
  • 2 linguri suc lămâie
  • sare 
  • piper
  • brânză feta ( opțional ) 
Casoleta de la birou în cea mai sănătoasă variantă.
Numar de portii
8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.