- Clătiți quinoa sub apă rece, apoi combinați-o cu două căni de apă și jumătate de linguriță cu sare.
- Aduceți apa în punctul de fierbere, după aceea reduceți flacăra la foc mic și lăsați quinoa să se gătească pentru aproximativ 20 de minute.
- Acoperiți vasul cu un capac pentru un preparat pufos.
- Cât timp quinoa se gătește, puneți ceapa într-un vas cu apă rece, acest truc va face ca gustul cepei să fie mai plăcut, fiind consumată crudă.
- Când quinoa este gata, transferați-o într-un castron mai mare și lăsați-o să se răcorească la temperatura camerei.
- Scurgeți ceapa și asamblați salata.
- Adăugați peste quinoa, ceapa, roșiile tăiate în cuburi, pătrunjelul, menta și usturoiul.
- Amestecați uleiul cu sucul de lămâie și un praf de sare.
- Asezonați salata cu acest dressing și serviți.
- Opțional puteți adăuga brânză feta pe deasupra.
Credit Foto: Fotolia/ ivanmateev
Poza principala
- 190 g quinoa
- jumătate ceapă roșie
- 2 roșii
- 2 legături pătrunjel, tocat
- 1 legătură mentă , tocată
- 2 căței usturoi
- 70 ml ulei măsline
- 2 linguri suc lămâie
- sare
- piper
- brânză feta ( opțional )
Casoleta de la birou în cea mai sănătoasă variantă.
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu