- Pentru a prepara salsa, tăiați avocado și mango, apoi amestecați-le.
- Tăiați ardeii jalapeno și eliminați semințele.
- Tocați-i și adăugați-i peste amestecul de mango și avocado.
- Stoarceți suc de lămâie verde peste salsa și potriviți gustul cu sare și piper.
- Lăsați salsa deoparte până în momentul servirii.
- Pentru a prepara creveții, tapetați cu hârtie de copt o tavă de cuptor.
- Aruncați creveții în tavă, condimentați cu sare și piper și introduceți în cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 6-8 minute.
- Cât timp creveții sunt în cuptor, încălziți feliile de tortilla.
- Așezați ingredientele pe masă și bolurile cu parmezan, coriandru și sos iute.
- Asamblați tortilla și serviți imediat.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
Pentru salsa:
- 1 mango mare, copt
- 1 avocado
- 1-2 ardei japalenos
- 1 lime
- sare
- piper
Pentru creveți:
- 450 g creveți, curățați și decorticați
- 1 lingură ulei măsline
- sare
- piper
Pentru servire:
- tortilla de porumb
- felii de limetă
- parmezan
- coriandru tocat
- sos iute
Super party cu prietenii împreună cu cel mai aromat tacos.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu