- Într-o cratiță cu o cantitate suficientă de apă, fierbeți cartofii pentru 15 minute sau până când se înmoaie.
- Într-un bol mic combinați piperul, ardeiul iute, zahărul și 1/4 linguriță sare.
- Clătiți peștele și ștergeți-l cu prosoape de hârtie.
- Frecați fiecare bucată de pește cu amestecul de ardei iute.
- Plasați peștele pe o tigaie tip grill și gătiți pentru 6-8 minute, întorcând fiecare bucată la jumătatea timpului.
- Când peștele este gata, rupeți-l în bucăți.
- Într-un bol mediu combinați salsa verde, sucul de lămâie și sarea rămasă.
- Adăugați cartofii fierți, peștele, ceapa verde și coriandru. Amestecați ușor.
- Împărțiți amestecul pe felii de tortilla calde.
- Adăugați câte 1 lingură de smântână și serviți cu felii de lămâie verde.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 450 g file somon fără piele
- 200 g cartofi albi, tocați
- 1 1/2 lingurițe ardei iute roșu
- 3/4 linguriță zahăr
- 1/2 linguriță sare
- 250 g salsa verde
- 3 linguri suc limetă
- 6 fire ceapă verde, tocată mărunt
- 1 mână coriandru proaspăt tocat
- 16 felii tortilla de porumb, încălzite
- 150 g smântână
- felii de limetă
Party aromat cu prietenii. Alege un tacos ușor pe bază de pește.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments
Adaugă comentariu