1. Încinge câteva linguri bune de ulei şi pune la călit carnea tocată amestecată cu ceapa dată prin răzătoare. Prăjeşte până când carnea se rumeneşte frumos, apoi presară sare, piper, oregano şi busuioc, adaugă o roşie dată prin răzătoarea mică, o lingură cu sos de salsa şi o ceşcuţă cu apă şi lasă să scadă bine.
2. Taie roşiile rămase cubuleţe, iar brânza în felii subţiri şi lungi. Când carnea e gata, încinge cuptorul şi coace trei minute foile de tacos (se găsesc în supermarketuri) într-o tavă acoperită cu hârtie pergament.
3. Amestecă roşiile cu carnea şi umple foile de tacos, adăugând sos de salsa, dacă mai doreşti, felii de brânză şi frunze proaspete de salată, feliate fin.
1 pachet foi de tacos (din făină de mălai)
500 g carne tocată de vită
100 g brânză Gouda
1 ceapă
4 roşii
1 salată verde
busuioc
oregano
sos salsa
ulei
piper
sare
Adaugă comentariu