- Spălați pieptul de curcan și feliați-l.
- Condimentați-l cu sare și piper, apoi cu un făcăleț aplatizați bucățile de carne.
- Într-o tigaie turnați 3 linguri cu ulei de măsline și puneți carnea să se prăjească.
- Dupa 3-4 minute, întorceți bucățile de carne pe partea cealaltă.
- După alte 3 minute adăugați pasta de ardei iute, ceapa tăiată rondele și ardeiul feliat, apoi lăsați la foc mic 2-3 minute.
- Scoateți carnea din tigaie și tăiați-o felii subțiri.
- În sosul din tigaie adăugați fasolea roșie împreună cu porumbul dulce și amestecați.
- Se încălzesc formele de taco conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Apoi se servesc umplute cu salata iceberg, amestecul de legume si carnea mărunțită.
- La alegerea fiecăruia rămâne dacă adaugă cașcaval ras.
Credit Foto: Fotolia/ istetiana
Poza principala
- 400 g piept curcan
- 450 g fasole roșie la conservă
- 150 g porumb dulce la conservă
- salata iceberg
- ulei măsline
- 4 fire ceapă verde
- 2 linguri pastă ardei iute
- 1 ardei gras roșu/ galben
- 8 tacos
- cașcaval ras pentru servire
Ai musafiri care ajung în mai puțin de 30 minute? Așteaptă-i cu o cină gustoasă pe care nu vor avea cum să o refuze.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu