Home » Mâncăruri » Tacos picant cu curcan
Mâncăruri

Tacos picant cu curcan

  1. Spălați pieptul de curcan și feliați-l.
  2. Condimentați-l cu sare și piper, apoi cu un făcăleț aplatizați bucățile de carne.
  3. Într-o tigaie turnați 3 linguri cu ulei de măsline și puneți carnea să se prăjească.
  4. Dupa 3-4 minute, întorceți bucățile de carne pe partea cealaltă.
  5. După alte 3 minute adăugați pasta de ardei iute, ceapa tăiată rondele și ardeiul feliat, apoi lăsați la foc mic 2-3 minute. 
  6. Scoateți carnea din tigaie și tăiați-o felii subțiri.
  7. În sosul din tigaie adăugați fasolea roșie împreună cu porumbul dulce și amestecați.
  8. Se încălzesc formele de taco conform instrucțiunilor de pe ambalaj. 
  9. Apoi se servesc umplute cu salata iceberg, amestecul de legume si carnea mărunțită. 
  10. La alegerea fiecăruia rămâne dacă adaugă cașcaval ras. 

  Credit Foto: Fotolia/ istetiana

Poza principala

tacos_cu_pui.jpg

  • 400 g piept curcan
  • 450 g fasole roșie la conservă
  • 150 g porumb dulce la conservă
  • salata iceberg
  • ulei măsline
  • 4 fire ceapă verde
  • 2 linguri pastă ardei iute 
  • 1 ardei gras roșu/ galben 
  • 8 tacos
  • cașcaval ras pentru servire 
Ai musafiri care ajung în mai puțin de 30 minute? Așteaptă-i cu o cină gustoasă pe care nu vor avea cum să o refuze.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.