Vegetarian & vegan

Tacos vegetarian

  1. Pentru a prepara umplutura încingeți 2 lingurițe cu ulei de măsline într-o tigaie, adăugați ceapa și un praf de sare.
  2. Gătiți având grijă să amestecați când și când, până ceapa devine translucidă, aproximativ 5 minute.
  3. Adăugați usturoiul și un vârf de cuțit cu fulgi chili, lăsai pe foc pentru încă 30 de secunde.
  4. Adăugați dovleceii și ardeiul și lăsați să se gătească pentur 7 minute.
  5. Îndepărtați de pe sursa de foc și stropiți legumele cu suc de limetă.
  6. Preparați omleta amestecând ouăle cu 1 lingură de sos iute la alegere.
  7. Gătiți până când ouăle sunt gata.
  8. La final adăugați ouăle și lăsați omleta deoparte.
  9. Încălziți câte o felie de tortilla, așezați un strat de omleta, urmat de unul cu legume.
  10. Garnisiți cu feta mărunțită, coriandru tocat și ardei jalapeno.
  11. Serviți imediat cu salsa.

  Credit Foto: Thinkstock/ getty images

Poza principala

tacos_vegetarian.jpg

Pentru umplutură:

  • 2 lingurițe ulei măsline
  • 1 ceapă mică, tocată
  • 3 căței usturoi, tocați
  • 1 dovlecel mic, tăiat fâșii
  • 1 ardei roșu tocat
  • 1/2 limetă stoarsă
  • câțiva fulgi ardei roșu

  Pentru omletă:

  • 6 ouă
  • sos iute
  • sare
  • piper măcinat
  • 1 mână roșii cherry tocate

 Garnituri:

  • 6 tortilla mici
  • brânză feta mărunțită
  • coriandru tocat
  • salsa

 

Simplu, gustos și vegetarian, o rețetă potrivită pentru orice moment al zilei.
Numar de portii
3-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE