1. Calește ceapa și usturoiul în 2-3 linguri cu ulei. Adauga carnea și 250 ml de apa și lasa sa fiarba 35-45 de minute.
2. Adauga roșiile în bulion, boia, coriandru, sare și piper dupa gust. Lasa pe foc alte 4-5 minute sa se întrepatrunda aromele.
3. Pentru foi, amesteca toate ingredientele, framânta un aluat mai tare. Împarte-l în zece sfere. Întinde-le într-o foaie rotunda și subțire, apoi coace-le pe fundul unei tigai neunse cu grasime.
4. Umple-le pe jumatate cu amestec de carne, roșii tocate cubulețe și frunze de salata fin taiate.
800 g carne tocata de vita
2 cepe
2 linguri cu rosii în bulion
3 caței de usturoi
2 rosii
4 boabe coriandru boabe
salata
ulei
boia iute
sare
piper
pentru foi de tacos:
100 g faina de malai
100 g faina
140 ml apa calduța
sare
Adaugă comentariu