Mâncăruri

Tagliatele cu ansoa si muguri de pin

1.Rumeneşte mugurii de pin într-o tigaie neunsă şi lasă-i deoparte. Fierbe pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor producătorului.

2.Încinge două linguri cu ulei, adaugă roşiile uscate şi usturoiul feliate cât mai fin şi vinul. Lasă să dea câteva clocote, până se evaporă alcoolul. 

3.Pune în sosul format pastele scurse, adaugă mugurii de pin şi peştele anşoa. Amestecă şi serveşte tagliatelele cu anşoa şi muguri de pin garnisite cu mărar proaspăt.

credit foto: Thinkstock

Poza principala

tagliatele_cu_ansoa_si_muguri_de_pin_mi.jpg

300 g paste tagliatele

200 g anşoa

50 g muguri de pin

ulei de măsline

50 ml vin alb sec

2-3 roşii uscate

1 căţel de usturoi

piper alb măcinat

mărar proaspăt

Delicioase şi uşor de pregătit, tagliatelele cu anşoa şi muguri de pin sunt perfecte pentru cină.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE