1.Rumeneşte mugurii de pin într-o tigaie neunsă şi lasă-i deoparte. Fierbe pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor producătorului.
2.Încinge două linguri cu ulei, adaugă roşiile uscate şi usturoiul feliate cât mai fin şi vinul. Lasă să dea câteva clocote, până se evaporă alcoolul.
3.Pune în sosul format pastele scurse, adaugă mugurii de pin şi peştele anşoa. Amestecă şi serveşte tagliatelele cu anşoa şi muguri de pin garnisite cu mărar proaspăt.
credit foto: Thinkstock
Poza principala
Galerie foto
300 g paste tagliatele
200 g anşoa
50 g muguri de pin
ulei de măsline
50 ml vin alb sec
2-3 roşii uscate
1 căţel de usturoi
piper alb măcinat
mărar proaspăt
Delicioase şi uşor de pregătit, tagliatelele cu anşoa şi muguri de pin sunt perfecte pentru cină.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu