Home » Tagliatele cu midii proaspete

Tagliatele cu midii proaspete

1.Fierbe pastele în apă cu sare conform instrucțiunilor producătorului, apoi pune-le la scurs.

2.Între timp, spală sub jet de apă rece, cu periuța/buretele de sârmă, toate  midiile și pune-le într-o strecurătoare.

3.Pune untul și usturoiul feliat într-un wok, pe foc mic și ai răbdare să se încingă. Pune apoi scoicile, amestecă, și dup un minut toarnă vinul. Acoperă și lasă să fiarbă 2 minute. 

4.Dă deoparte, înlătură scoicile care nu s-au deschis și stoarce deasupra zeama de lămâie și, după gust, pătrunjel verde tocat mărunt.

5.Pune deasupra pastele scurse, amestecă și asezonează cu sare și piper roșu măcinat proaspăt.

 

credit foto: © Africa Studio – Fotolia.com

Poza principala

fotolia_68644204_subscription_xxl.jpg_c_africa_studio_-_fotolia.com_mica.jpg

400 g tagliatele

1 kg midii

100 g unt

2 căței de usturoi

50 ml vin alb

pătrunjel/busuioc

1 lămâie

sare

piper roșu

O cină absolut delicioasă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE