Tagliatele cu sos gorgonzola

1.    Fierbe pastele în apă cu sare. Pune-le apoi la scurs într-o sită.
2.    Încinge o lingură cu ulei într-o tigaie, adaugă boabele de piper zdrobite și brânza gorgonzola tăiată cubulețe.
3.    Când s-a format un sos, toarnă smântâna și amestecă. Lasă câteva minute, până sosul devine cremos.
4.    Servește pastele cu sos gorgonzola și nucă măcinată deasupra.
credit foto: Guliver/Thinkstock

Poza principala

tagliatele_cu_sos_gorgonzola_mica_477900669.jpg

300 g tagliatelle proaspete
300 g brânză gorgonzola
200 ml smântână dulce
1 lingură cu ulei
3-4 boabe de piper verde
nucă măcinată

Rafinate, dar și calorice, tagliatelele cu sos gorgonzola sunt un adevărat răsfăț.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE