1. Puneti la fiert apa cu sare, adaugati tagliatellele si fierbeti-le 10 minute pana sunt al-dente.
2. Intre timp, prajiti semintele de pin (fara ulei) pentru cateva minute, pana se rumenesc. Lasati-le deoparte.
3. Scurgeti pastele. Intr-o tigaie inalta, puneti branza Gorgonzola si smantana lichida si incalziti usor, pentru cateva minute, pana se topeste branza.
4. Adaugati pastele, amestecati si asezonati. Serviti in farfurii adanci cu rucola si seminte de pin.
credit foto: Guliver
Poza principala
Galerie foto
150 g tagliatelle
1 lingura seminte de pin
100 g branza Gorgonzola
100 ml smantana lichida
sare si piper negru proaspat macinat
2 maini de rucola
Usor si rapid de pregatit, pastele sunt perfecte la orice masa.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu