- Coaja de la lămâie o amestecați cu vodka, scorțișoara și untul. Condimentați cu sare și piper după gust.
- Turnați amestecul obținut peste mascarpone și amestecați până la obținerea unei creme omogene.
- Pastele le fierbeți după instrucțiunile menționate pe cutie.
- Când acestea sunt gata, turnați-le în castronul cu mascarpone, amestecați bine toate ingredientele.
- Puneți unt într-o tigaie, adăugați șunca și ghimbirul ras să se călească și turnați pastele.
- Lăsați pe foc 1-2 minute să se asezoneze.
- Serviți preparatul cald cu mărar ras sau frunze de rucola.
Credit Foto: Fotolia/ PHB.cz
Poza principala
- 350 g paste tip tagliatelle
- 150 g prosciutto
- 300 g mascarpone
- 100 ml vodka
- jumătate linguriță scorțișoară
- 1 lămâie
- 30 g unt
- ulei măsline
- sare
- piper
- 20 g ghimbir proaspăt
Ce spuneți de această combinație îndrăzneața? O rețeta cu care vă veți surprinde cu siguranța prietenii și familia!
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu