Home » Tagliatelle cu mascarpone si vodka

Tagliatelle cu mascarpone si vodka

  1. Coaja de la lămâie o amestecați cu vodka, scorțișoara și untul. Condimentați cu sare și piper după gust.
  2. Turnați amestecul obținut peste mascarpone și amestecați până la obținerea unei creme omogene.
  3. Pastele le fierbeți după instrucțiunile menționate pe cutie.
  4. Când acestea sunt gata, turnați-le în castronul cu mascarpone, amestecați bine toate ingredientele.
  5. Puneți unt într-o tigaie, adăugați șunca și ghimbirul ras să se călească și turnați pastele.
  6. Lăsați pe foc 1-2 minute să se asezoneze.
  7. Serviți preparatul cald cu mărar ras sau frunze de rucola.

  Credit Foto: Fotolia/ PHB.cz

 

Poza principala

tagliatelle_mascarpone_vodka_prosciutto.jpg

  • 350 g paste tip tagliatelle
  • 150 g prosciutto 
  • 300 g mascarpone
  • 100 ml vodka
  • jumătate linguriță scorțișoară
  • 1 lămâie
  • 30 g unt
  • ulei măsline
  • sare 
  • piper 
  • 20 g ghimbir proaspăt 
Ce spuneți de această combinație îndrăzneața? O rețeta cu care vă veți surprinde cu siguranța prietenii și familia!
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE