Paste făinoase, mazăre și bacon. 3 ingrediente pentru o farfurie perfectă.
Dificultate: ușor
Timp de preparare: rapid
Porții: 2
Ingrediente:
- 100 g bacon
- 1 linguriță ulei floarea soarelui
- 4 linguri vermut
- 200 g tagliatelle
- 200 g mazăre proaspătă
- 1 linguriță cub concentrat supă de pui
- 4 linguri smântână
- 1 lingură tarhon
- 1 salată verde mică (feliată subțire)
- 4 fire ceapă verde, tocate mărunt
Modalitate de preparare:
- Prăjiți baconul în ulei într-o tigaie adâncă timp de 1 min.
- Se toarnă vermutul și se lasă să fiarbă.
- Între timp, într-o altă oală fierbeți pastele conform instrucțiunile de pe ambalaj.
- Adăugați mazărea peste bacon, apoi turnați 100 ml apă, cubul concentrat și smântâna.
- Amestecați bine, apoi adăugați tarhonul, salata și ceapa verde.
- Se acoperă cratița și se fierbe timp de 3-5 minute, până când salata este frageda.
- Se scurg pastele, apoi se adaugă întigaie și se amestecă împreună până când sunt bine amestecate.
Credit Foto: 123RF
Facebook Comments
Adaugă comentariu