Home » Mâncăruri » Tagliatelle cu mazăre și bacon
Mâncăruri

Tagliatelle cu mazăre și bacon

Paste făinoase, mazăre și bacon. 3 ingrediente pentru o farfurie perfectă.

Dificultate: ușor

Timp de preparare: rapid

Porții: 2

Ingrediente:

  • 100 g bacon
  • 1 linguriță ulei floarea soarelui
  • 4 linguri vermut
  • 200 g tagliatelle
  • 200 g mazăre proaspătă
  • 1 linguriță cub concentrat supă de pui
  • 4 linguri smântână
  • 1 lingură tarhon
  • 1 salată verde mică (feliată subțire)
  • 4 fire ceapă verde, tocate mărunt

Modalitate de preparare:

  1. Prăjiți baconul în ulei într-o tigaie adâncă timp de 1 min.
  2. Se toarnă vermutul și se lasă să fiarbă.
  3. Între timp, într-o altă oală fierbeți pastele conform instrucțiunile de pe ambalaj.
  4. Adăugați mazărea peste bacon, apoi turnați 100 ml apă, cubul concentrat și smântâna.
  5. Amestecați bine, apoi adăugați tarhonul, salata și ceapa verde.
  6. Se acoperă cratița și se fierbe timp de 3-5 minute, până când salata este frageda.
  7. Se scurg pastele, apoi se adaugă întigaie și se amestecă împreună până când sunt bine amestecate.

Credit Foto: 123RF

Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.