1.Rupe pastele și pune-le la fiert în apă cu un praf de sare. Dacă vrei ca pastele să nu se lipească între ele, adaugă o lingură cu ulei.
2.Separat, macină nucile și trage-le în margarina topită. Adaugă pastele fierte și clătite în apă rece.
3.Lasă pe foc până se înfierbântă bine și adaugă fructele uscate și confiate. Oprește focul și aromatizează cu nucșoară.
Curiozitate. Originară din insulele Moluce și Noua Guinee, nucșoara poate fi cumpărată întreagă sau măcinată. Se folosește în cantităţi mici pentru că, altfel, mâncarea își pierde celelalte arome și capătă un gust fad.
Poza principala
Galerie foto
200 g tagliatele
200 g nuci
200 g fructe uscate
2 linguriţe cu margarină
1 vârf de cuţit nucşoară
1 lingură ulei
sare
Un preparat delicios pe care-l poți servi și ca fel principal, dar și ca desert.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu