Home » Tagliatelle cu roșii cherry și busuioc

Tagliatelle cu roșii cherry și busuioc

  1. Fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.
  2. Cât timp fierb pastele, spălați roșiile și tocați usturoiul mărunt.
  3. Tăiați roșiile pe jumătate și tocați busuiocul. 
  4. Amesecați roșiile cu usturoiul tocat și condimentați după gust.
  5. Când pastele sunt gata, spălați-le sub jet de apă rece.
  6. Puneți-le într-un bol și turnați deasupra roșiile, adăugați busuiocul și 1 lingură cu ulei de măsline.
  7. Preparatul se servește rece.

  Credit Foto: Fotolia/ shaiith

Poza principala

tagliatelle_cu_rosii_si_busuioc.jpg

  • 250 g paste
  • 2 căței usturoi 
  • 1 lingură ulei măsline
  • 10-15 roșii cherry
  • o mână busuioc 
  • sare 
Cea mai simplă și aromată rețetă de paste!
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.