Home » Tagliatelle cu sos de nuca

Tagliatelle cu sos de nuca

1: Pune pastele la fiert intr-o oala cu apa.
2: Separat, curata si piseaza usturoiul. Freaca-l intr-un castron cu ulei pana se albeste.
3: Adauga busuiocul tocat fin si nuca macinata.
4: Amestecul astfel obtinut, subtiaza-l cu apa pana cand ajunge la consistenta dorita.
5: Pune pastele scurse bine de apa si amesteca usor. Serveste aceste tagliatelle cu sos de nuca ca atare sau alaturi de felii de rosie.

Budinca de paste cu nuca

Revista FEMEIA DE AZI

Poza principala

tagliatelle_cu_sos_de_nuca_400.jpg

400 g paste tip tagliatelle
PENTRU SOS
5-6 catei de usturoi
200 g nuca macinata
cateva frunze de busuioc
3 linguri cu ulei de masline

 

credit foto: Guliver

Vrei ca pastele sa nu se lipeasca in timp ce le fierbi? Pentru asta, nu trebuie decat sa adaugi in apa o lingura cu ulei, iar reteta ta de tagliatelle cu sos va iesi extraordinara.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.