1: Pune pastele la fiert intr-o oala cu apa.
2: Separat, curata si piseaza usturoiul. Freaca-l intr-un castron cu ulei pana se albeste.
3: Adauga busuiocul tocat fin si nuca macinata.
4: Amestecul astfel obtinut, subtiaza-l cu apa pana cand ajunge la consistenta dorita.
5: Pune pastele scurse bine de apa si amesteca usor. Serveste aceste tagliatelle cu sos de nuca ca atare sau alaturi de felii de rosie.
Revista FEMEIA DE AZI
Poza principala
Galerie foto
400 g paste tip tagliatelle
PENTRU SOS
5-6 catei de usturoi
200 g nuca macinata
cateva frunze de busuioc
3 linguri cu ulei de masline
credit foto: Guliver
Vrei ca pastele sa nu se lipeasca in timp ce le fierbi? Pentru asta, nu trebuie decat sa adaugi in apa o lingura cu ulei, iar reteta ta de tagliatelle cu sos va iesi extraordinara.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu