Într-o tigaie se pune uleiul Arpis la încins.
Muşchiul de vită se taie joulienne şi se pune la sotat împreună cu usturoiul tocat.
Se stinge cu vin şi supă de legume şi se adaugă roşiile cherry şi sosul brun.
Separat se pun pastele la fiert.
Când se obţine consistenţa dorită pentru sosul de legume se adaugă pastele şi mozzarellla. Serviti aceste tagliatelle cat sunt calde.
Pentru detalii referitoare la proiect şi mai multe informaţii accesaţi www.russenart.ro sau blogul www.inbucatariilelumii.wordpress.com.
Poza principala
Galerie foto
muşchi de vită
tagliatelle
usturoi
ulei de măsline Arpis
roşii cherry
sos brun
vin alb
Reteta cu tagliatelle face parte din programul de educație culinară “50 de saptamani in bucatariile lumii”.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu