- Feliază somonul afumat în fâșii subțiri.
- Într-o tigaie, topește untul și gătește somonul la foc mic pentru 10 minute.
- Adaugă sucul de fructul pasiunii și vodca.
- Adaugă smântâna lichidă și un praf de sare după gust.
- Amestecă și gătește pentru încă 2-3 minute.
- Fierbe tăițeii conform instrucțiunilor de pe amabalaj.
- Amestecă-i cu sosul obținut și servește-i imediat.
- Adaugă pătrunjel tocat înainte de servire.
Credit Foto: Thinkstock/ getty images
Poza principala
- 350 g paste tip tăiței
- 250 ml suc fructul pasiunii
- 250 g somon afumat
- 200 ml smântână dulce
- 50 g unt
- sare
- pătrunjel
- 60 ml vodcă
Fructe, pește și paste pentru cină, totul într-o singură farfurie.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu