1. Bate ouăle cu sare. Adaugă făină cât cuprinde şi frământă un aluat. Întinde apoi două foi subţiri.
2. Presară puţină făină, rulează fiecare foaie şi taie tăiţeii mai laţi. Răsfiră-i pe tava de la aragaz şi usucă-i uşor în cuptor, apoi fierbe-i în apă cu sare şi scurge-i.
3. Serveşte-i cu salată, felii de roşii, cubuleţe de piept de pui la grătar şi caşcaval ras.
Poza principala
Galerie foto
1 salată
1 ceapa rosie
1 piept de pui
1 roşie
150 g caşcaval
piper
pentru tăiţei de casă:
2 ouă
făină
sare
Atât de ușor de gătit și atât de rapid, salata de pui cu tăiței de casă va deveni preferata casei.
Numar de portii
2
Facebook Comments
Adaugă comentariu