- Pregătiți tăițeii de orez conform instrucțiunilor de pe pachet.
- Când sunt gata, scurgeși-i și clătiți-i cu apă rece.
- Feliați castravetele pe lung în fâșii subțiri.
- Într-un castron amestecați pasta tahini împreună cu oțetul din orez, ghimbirul, sosul de soia, uleiul de susan, pătrunjelul tocat mărunt și ardeiul iute.
- Amestecați toate ingredientele și adăugați apa.
- Toarnă amestecul obținut peste tăițeii de orez.
- Adaugă castravetele și semințele de susan.
- Amestecați și condimentați cu sare și piper după gust.
Credit Foto: Fotolia/ jreika
Poza principala
- 350 g tăiței de orez
- 2 castraveți
- 150 g ceapă
- 50 g tahini
- 2 linguri oțet din orez
- 1 lingură ghimbir ras
- 2 linguri sos soia
- 1 linguriță ulei de susan
- 1 legătură pătrunjel
- 1 linguriță ardei iute tocat
- 80 ml apă
- 2 linguri semințe susan
- sare
Ai chef de o masă condimentată și săracă în calorii? Îți propunem tăiței de orez cu semințe de susan, castravete și ghimbir.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu