Home » Tăiței de orez cu ghimbir și susan

Tăiței de orez cu ghimbir și susan

  1. Pregătiți tăițeii de orez conform instrucțiunilor de pe pachet.
  2. Când sunt gata, scurgeși-i și clătiți-i cu apă rece.
  3. Feliați castravetele pe lung în fâșii subțiri.
  4. Într-un castron amestecați pasta tahini împreună cu oțetul din orez, ghimbirul, sosul de soia, uleiul de susan, pătrunjelul tocat mărunt și ardeiul iute.
  5. Amestecați toate ingredientele și adăugați apa. 
  6. Toarnă amestecul obținut peste tăițeii de orez. 
  7. Adaugă castravetele și semințele de susan.
  8. Amestecați și condimentați cu sare și piper după gust. 

  Credit Foto: Fotolia/ jreika

Poza principala

taitei_orez_cu_susan_si_ghimbir.jpg

  • 350 g tăiței de orez
  • 2 castraveți
  • 150 g ceapă
  • 50 g tahini
  • 2 linguri oțet din orez
  • 1 lingură ghimbir ras
  • 2 linguri sos soia
  • 1 linguriță ulei de susan
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 linguriță ardei iute tocat
  • 80 ml apă
  • 2 linguri semințe susan
  • sare
Ai chef de o masă condimentată și săracă în calorii? Îți propunem tăiței de orez cu semințe de susan, castravete și ghimbir.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments