Aperitive, salate, sosuri

Tapenade

Pune într-un blender toate ingredientele și mixează-le câteva minute. Pune pasta tapenade într-un castronel și dă la rece măcar o jumătate de oră înainte de a o servi pasta tapenada pe felii de pâine prăjită.

 

credit foto: © M.studio – Fotolia.com

Poza principala

tapenade_fotolia_52421696_subscription_xl.jpg_c_m.studio_-_fotolia.com_mica.jpg

500 g măsline kalamata

2 căței de usturoi

100 ml ulei de măsline

2-3 linguri cu zeamă de lămâie

1 legătură de pătrunjel verde

Un antreu ușor de pregătit, rapid și foarte gustos.
Numar de portii
6-8
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE