Mixeaza untul cu zaharul pana devine cremos. Adauga oul amestecand energic, incorporeaza faina cernuta cu un praf de sare. Framanta pana obtii un aluat bine legat. Lasa-l la rece 30 de minute.
Separat, topeste untul si zaharul. Adauga caisele taiate in sferturi si lasa-le pe foc pana se inmoaie.
Intinde aluatul de tarta intr-o forma neunsa. Rastoarna caisele racorite putin si presara deasupra fulgi de migdale. Lasa la cuptor, la foc moderat, 40-45 de minute.
Revista Femeia de Azi
Poza principala
Galerie foto
1 kg caise
150 g zahar
130 g unt
75 g migdale
PENTRU ALUAT:
125 g unt
90 g zahar
1 ou
250 g faina
sare
Patru caise mari sunt suficiente pentru a acoperi necesarul zilnic de vitamina A.
Numar de portii
8
Calorii
385
Facebook Comments
Adaugă comentariu