Pentru blat:
– zdrobeste biscuitii si amesteca-i cu zaharul
– toarna untul topit si amesteca usor
– pune totul intr-o forma cu pereti detasabili si preseaza
– lasa la rece 30 min.
Pentru crema:
– se mixeaza ouale intregi cu zaharul pana isi dubleaza volumul
– adauga smantanasi branza dulce de vaci amestecata cu untul topit si racit
– la final incorporeaza mascarpone si faina amestecata cu grisul si praful de copt
– compozitita astfel obtinuta, intinde-o peste blatul de biscuiti
– coace la cuptor aproximativ o ora la foc moderat
– serveste numai dupa ce s-a racit complet.
Pentru blat:
200 g unt
250 g biscuiti
20 g zahar
200 g unt
250 g biscuiti
20 g zahar
Pentru crema:
500 g branza dulce de vaci
2 oua
100 g smantana
150 g unt
2 linguri faina
2 linguri gris
1/2 pliculet praf de copt
500 g mascarpone
200g zahar
Numar de portii
12
Calorii
Facebook Comments
Adaugă comentariu