- Zdrobiți bananele cu o furculiță până obțineți un piure cremos.
- Preîncălziți cuptorul la 160 de grade.
- Începeți să adăugați pe rând smântâna, zahărul, nuca de cocos, ouăle, făina, praful de copt și strugurii bine spălați în prealabil.
- Tocați menta și încorporați-o în amestecul obținut.
- Amestecați cu o lingură de lemn și transferați compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
- Introduceți tava în cuptor pentru aproximativ 40 de minute.
- Lăsați tarta să se răcească 10 minute.
- Porționați și serviți.
Credit Foto: 123RF
Poza principala
- 3 banane
- 100 g smântână
- 100 g zahăr
- 100 g fulgi nucă de cocos
- 3 ouă
- 3 linguri făină
- 1 linguriță praf de copt
- 300 g struguri albi
- 300 g struguri negri
- 2 fire de mentă
O tartă explozivă, cu struguri din belșug, nucă de cocos și banane.
Numar de portii
12
Facebook Comments
Adaugă comentariu