Tarta cu branza, spanac si busuioc

  1. Întinde aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi crestează o margine de un cm cu ajutorul unui cuţit cu lamă foarte subţire.
  2. Unge aluatul cu crema de brânză şi stropeşte cu zeamă de lămâie proaspăt stoarsă.
  3. Presară deasupra frunzele de spanac spălate, scurse şi tocate după gust şi jumătate din cantitatea de busuioc.
  4. Pune apoi brânza tăiată cubuleţe şi dă la cuptor pentru 15 minute.
  5. Scoate tarta cu brânză, spanac şi busuioc din cuptor, pune şi restul de busuioc, piper şi stropeşte-o cu ulei de măsline după gust. Feliază tarta în patru şi serveşte-o celor dragi.

Secret

Înainte de a începe să pregăteşti această tartă, puen cubuleţele de brântă într/un castronel şi toarnă deasupra ulei de măsline. Pune şi câteva ierburi aromatice şi lasă.le aşa măcar jumătate de oră să se infuzeze.

 

Alte combinaţii delicioase pentru tartă

broccoli – feta – nuci

brânză albastră – smocgine proaspete – miere

 

roşii – feta – cimbru proaspăt

Poza principala

tarta_cu_spanac_si_busuioc_mi.jpg

200 g cremă de brânză

350 g brânză de capră, feta, telemea

4 mâini cu frunze de spanac

1 legătură cu busuioc

400 g aluat foitaj

piper proaspăt măcinat

1 lămâie

ulei de măsline

Pentru momentele dragi în compania membrilor familiei, pregăteşte o tartă simplă, gustoasă şi rapidă.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE