- Întinde aluatul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi crestează o margine de un cm cu ajutorul unui cuţit cu lamă foarte subţire.
- Unge aluatul cu crema de brânză şi stropeşte cu zeamă de lămâie proaspăt stoarsă.
- Presară deasupra frunzele de spanac spălate, scurse şi tocate după gust şi jumătate din cantitatea de busuioc.
- Pune apoi brânza tăiată cubuleţe şi dă la cuptor pentru 15 minute.
- Scoate tarta cu brânză, spanac şi busuioc din cuptor, pune şi restul de busuioc, piper şi stropeşte-o cu ulei de măsline după gust. Feliază tarta în patru şi serveşte-o celor dragi.
Secret
Înainte de a începe să pregăteşti această tartă, puen cubuleţele de brântă într/un castronel şi toarnă deasupra ulei de măsline. Pune şi câteva ierburi aromatice şi lasă.le aşa măcar jumătate de oră să se infuzeze.
Alte combinaţii delicioase pentru tartă
broccoli – feta – nuci
brânză albastră – smocgine proaspete – miere
roşii – feta – cimbru proaspăt
Poza principala
Galerie foto
200 g cremă de brânză
350 g brânză de capră, feta, telemea
4 mâini cu frunze de spanac
1 legătură cu busuioc
400 g aluat foitaj
piper proaspăt măcinat
1 lămâie
ulei de măsline
Pentru momentele dragi în compania membrilor familiei, pregăteşte o tartă simplă, gustoasă şi rapidă.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu