1. Frământă aluatul din făină și drojdia dizolvată în lapte. Lasă-l la crescut 30 de minute.
2. Întinde o foaie și pune-o într-o formă unsă cu unt. Taie marginile care depășesc forma.
3. Deasupra, așază o hârtie de copt și multe boabe de fasole. Dă la cuptor pentru 20 de minute.
4. Așază caisele. Toarnă deasupra tartei cu caise smântâna bătută cu ouăle, untul și zahărul vanilat. Tarta de caise se dă la cuptor pentru 20 de minute.
Poza principala
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Pentru blat
250 g făină
125 ml lapte călduţ
1 cub drojdie
2 linguri cu zahăr
30 g unt
sare
Pentru umplutură
10 caise tăiate în jumătăţi
2 linguri cu unt
3 ouă
150 ml smântână dulce
zahăr vanilat
Tarta cu caise este o rețetă potrivită pentru mesele în familie. Este o prăjitură arătoasă și gustoasă.
Numar de portii
6
Calorii
210
Facebook Comments
Comentariu