1. Taie ceapa mărunt și călește-o ușor. Adaugă ciupercile feliate și lasă-le să se înăbușe bine. După ce s-au răcorit puţin, amestecă ușor cu 250 g brânză de vaci, cașcavalul ras, mărarul tocat, sare și piper.
2. Separat, într-un castron, bate brânza cu iaurtul și oul. Adaugă făina în ploaie și un praf de sare și frământă un aluat. Întinde aluatul într-o tavă, înţeapă-l din loc în loc și coace-l la cuptor 15-20 de minute.
3. Umple blatul cu amestecul de ciuperci și mai lasă la cuptor 15 minute, după care întinde zacusca de vinete. Lasă la cuptor 10 minute și servește tarta cu ciuperci si zacusca imediat.
Poza principala
Galerie foto
Când vrei să-ţi surprinzi partenerul, prepară pentru cină tarta cu ciuperci şi zacuscă! O combinaţie surprinzătoare!
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu