Home » Promo » Tarta cu dovleac și miere
Promo

Tarta cu dovleac și miere

1. Curatam dovleacul și taiem pulpa în bucatele, pe care le coacem la aburi timp de zece minute.

2. Cu un mixer vertical, mixam pulpa amestecata cu frica, apoi adaugam, ouale, mierea, faina și semințele pastaii de vanilie.

3. Tapetam o forma rotunda de 24 cm cu unt și hârtie de copt. Adaugam aluatul și coacem tarta în cuptorul preîncalzit la 180°C, pentru 40 de minute. Înainte de a scoate tarta de dovleac din cuptor, înfigem o scobitoare în mijlocul ei. Daca aceasta iese curata, tarta este gata, iar daca este umeda, o mai lasam cinci minute.

 Placinta cu dovleac si nuci

Prajitura aromata cu dovleac

Poza principala

tarta_cu_dovleaci_si_miere_mica.jpg

500 g dovleac

2 oua

125 g miere

60 g faina

150 ml frisca lichida

1 baton de vanilie

 

Tarta cu dovleac si nuci pecan

Cremoasa și cu un gust aromat, tarta cu dovleac este un adevarat rasfat.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.