1. Curatam dovleacul și taiem pulpa în bucatele, pe care le coacem la aburi timp de zece minute.
2. Cu un mixer vertical, mixam pulpa amestecata cu frica, apoi adaugam, ouale, mierea, faina și semințele pastaii de vanilie.
3. Tapetam o forma rotunda de 24 cm cu unt și hârtie de copt. Adaugam aluatul și coacem tarta în cuptorul preîncalzit la 180°C, pentru 40 de minute. Înainte de a scoate tarta de dovleac din cuptor, înfigem o scobitoare în mijlocul ei. Daca aceasta iese curata, tarta este gata, iar daca este umeda, o mai lasam cinci minute.
Poza principala
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
500 g dovleac
2 oua
125 g miere
60 g faina
150 ml frisca lichida
1 baton de vanilie
Cremoasa și cu un gust aromat, tarta cu dovleac este un adevarat rasfat.
Numar de portii
6
Facebook Comments
Adaugă comentariu