Pt inceput transformam dovleacul in cubulete si-l punem la copt 10-15′ impreuna cu fructele uscate, eu am folosit prunele.Se poate coace la cuptor sau in tigaie, pt coacerea in tigaie avem nevoie de 75ml de apa.Cand este gata copt se paseaza.Curatam perele de coaja si le taiem cubulete sau bucati mai mari dupa preferinta.Intr-un bol adaugam piureul de dovleac peste care cernem treptat cele doua tipuri de faina.Nivelam aluatul si presaram deasupra fructele uscate preferate.Dam la cuptorul incins la 200° pret de 40′ .Lasam sa se raceasca si servim!Post placut ;)
500g pulpa de dovleac
4 pere
100g prune uscate (preferential)
100g faina integrala
50 g hrisca
4 pere
100g prune uscate (preferential)
100g faina integrala
50 g hrisca
Postul de Paste ne poate tine la distanta cele mai dulci capricii, pt a conserva traditia si a satisface in acelasi timp papilele am incercat sa reproduc o reteta vegan.
Numar de portii
8
Calorii
Facebook Comments
Adaugă comentariu