Aperitive, salate, sosuri

Tartă cu dovlecei

1.Călește prazul și un dovlecel tăiat mărunt în untul încins și lasă să se răcorească. Toarnă smântâna amestecată cu brânza și ouăle bătute cu un praf de sare și piper.

2.Întinde aluatul în tava de tartă, înțeapă-l cu furculița și dă-l la cuptor pentru 15 minute. Toarnă umplutura și acoepră cu felii subțiri de dovlecei.

3.Dă la cuptor până tarta cu dovlecei capătă o culoare aurie.

Poza principala

tarta_cu_dovlecei_fotolia_66995673_subscription_xxl.jpg_c_saschanti_-_fotolia.com_mica.jpg

1 aluat foitaj

2 dovlecei potriviți

250 g cremă de brânză

2 fire de praz

200 ml smântână

2 ouă

1-2 lingurițe cu unt

sare

piper

Tarta cu dovlecei este perfectă pentru cina în familie sau când se anunță prietenii în vizită.
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE