- Amestecă biscuiții cu untul pentru a obține un aluat sfărâmicios.
- Întinde-l pe fundul si marginea unei tăvi pentru tarte.
- Presează bine aluatul.
- Lasă aluatul la congelator pentru 15 minute.
- Într-un castron amestecă crema de brânză și crema de lămâie.
- Întinde compoziția pe aluatul preparat.
- Aranjează fructele deasupra cremei.
- Lasă tarta pe timpul nopții la frigider, pentru a putea fi tăiată.
Credit Foto: Fotolia/ Berna Şafoğlu
Poza principala
- 375 g biscuiți digestivi
- 75 g unt
- 400 g cremă brânză
- 240 g cremă lămâie
- 120 g afine
- 120 g mure
- 150 g zmeură
- 120 g rodie
- 125 g căpșune
Fructe de pădure și cremă de lămâie într-o tartă delicioasă și răcoritoare.
Numar de portii
8-10
Facebook Comments
Adaugă comentariu