Sfarama biscuitii, adauga margarina si incorporeaz-o bine. Pune apoi compozitia intr-o forma de tort cu peretii detasabili si preseaza. Da la rece.
Freaca galbenusurile cu zaharul, coaja de la cele doua lamai, margarina si amesteca energic. Pune la baie de aburi pana se ingroasa putin. Lasa sa se racoreasca si incorporeaza apoi crema de mascarpone si sucul de lamaie, dupa gust.
Toarna crema peste biscuiti si pune deasupra albusurile batute spuma cu zaharul si vanilia.
Da la cuptor pe gratarul de sus si lasa sa se rumeneasca putin bezeaua.
Revista FEMEIA DE AZI
PENTRU ALUAT
300 g biscuiti cu ovaz
100 g margarina
PENTRU CREMA
8 galbenusuri
250 g zahar
200 g margarina
Unirea pentru creme
200 g mascarpone
2 lamai
PENTRU BEZEA
200 g zahar pudra
4 albusuri
3-4 plicuri zahar vanilat
Adaugă comentariu