Tartă cu legume și chifteluțe

1. Frământă toate ingredientele pentru aluat, întâi cu lingura, apoi cu mâinile, pe planșetă. Formează o bilă și lasă la rece măcar două ore. Scoate aluatul și tapetează cu el o crăticioară înaltă, cu gura mai strânsă.

2. Pune chiftelele, mazărea fiartă separat și scursă, roșiile și bulionul desfăcut în apă rece, sare și piper, apoi dă la cuptorul încins în prealabil,  la foc potrivit, aproximativ 30-35 de minute, până ce se coace aluatul.

 

Tartă cu spanac și roșii uscate

Poza principala

tarta_cu_legume_fotolia_24123479_subscription_xxl.jpg_c_akross_-_fotolia.com_mica.jpg

10-12 chiftele (de carne, de legume, cum îţi plac)

500 g mazăre proaspătă sau congelată

500 g roșii cherry

2 linguri cu bulion

ulei

sare

piper

 

pentru aluat:

340 g făină

250 g margarină

100 ml apă + 1 lingură cu oţet

 

Tartă cu praz

O prepari în fel și chip, dar rețeta de tartă cu legume și chifteluțe e cu adevărat surprinzătoare.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE