1. Calește ceapa, stinge cu pasta de tomate dizolvata în putina apa sau supa de legume. Lasa pe foc sa se înabușe bine, dupa care adauga masline tocate, ardeii taiati fâșii și peștele maruntit.
2. Pastreaza câteva masline și putin pește pentru decor. Spre final, adauga usturoiul zdrobit, patrunjel și busuioc. Așaza aluatul de tarta într-o forma unsa cu ulei. Întinde umplutura și pune deasupra restul de masline și pește. Lasa tarta cu masline si peste la cuptor cam 30 de minute.
Poza principala
Galerie foto
1 aluat de foitaj
150 g sprot afumat
150 g masline
2 linguri cu pasta de tomate
2 ardei grasi
2 cepe
2 caței de usturoi
ulei de masline
busuioc
patrunjel
Tarta cu masline si peste este surprinzatoare si cu un gust inedit.
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu