Home » Tarta cu pere si branza

Tarta cu pere si branza

1.Crestează aluatul de jur împrejur, lăsând o margine de 1-2 cm. 

2.Înțeapă cu furculița interiorul dreptunghiului format.

3.Amestecă într-un blender migdalele cu zahărul și o jumătate de lingură cu apă până obții o pastă fină.

4.Unge aluatul cu această pastă (mai puțin marginile), așază deasupra feliile de pară, și brânza sfărâmată și, opțional, stropește cu miere.

5.Dă la cuptor pentru 25-30 de minute sau până tarta cu pere și brânză capătă o culoare apetisantă. Lasă să se răcorească înainte de a o felia.

credit foto: © dream79 – Fotolia.com

 

Foitaj cu ciocolata, alune si inghetata de cafea

Poza principala

tarta_cu_pere_si_branza_fotolia_57177298_subscription_xxl.jpg_c_dream79_-_fotolia.com_mica.jpg

1 aluat foitaj

4 pere

120 g brânză cu mucegai

50 g zahăr

100 g fulgi de migdale 

miere (opțional)

 

Foitaj cu smochine

Un desert fin, pe gustul unor adevărați “connaisseurs”.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE