1.Crestează aluatul de jur împrejur, lăsând o margine de 1-2 cm.
2.Înțeapă cu furculița interiorul dreptunghiului format.
3.Amestecă într-un blender migdalele cu zahărul și o jumătate de lingură cu apă până obții o pastă fină.
4.Unge aluatul cu această pastă (mai puțin marginile), așază deasupra feliile de pară, și brânza sfărâmată și, opțional, stropește cu miere.
5.Dă la cuptor pentru 25-30 de minute sau până tarta cu pere și brânză capătă o culoare apetisantă. Lasă să se răcorească înainte de a o felia.
credit foto: © dream79 – Fotolia.com
Poza principala
Galerie foto
1 aluat foitaj
4 pere
120 g brânză cu mucegai
50 g zahăr
100 g fulgi de migdale
miere (opțional)
Un desert fin, pe gustul unor adevărați “connaisseurs”.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu