Pentru început pregătește aluatul.Cerne făina, adaugă zahărul, migdalele tocate și un praf de sare.
Încorporează untul tăiat bucățele și amestecă până când obții un aluat sfărâmicios.
Pune aluatul într-un bol, acoperă-l cu pokies online folie alimentară și pune-l la frigider pentru 30 minute.
Întinde o foaie din aluat și îmbracă cu el interiorul unei forme de tartă.
Pune forma la congelator câteva minute.
Perele se curăță de coajă, se porționează în sferturi și li se îndepărtează cotorul.
Înțeapă aluatul cu o fruculiță din loc în loc. Presară 2 linguri cu zahăr brun, adaugă perele și introdu tava la cuptor pentru 15 minute.
Untul se topește, se adaugă cacao și se amestecă bine.
Zahărul brun rămas se amestecă cu oul, se toarnă peste unt și se cerne făina deasupra.
Amestecă totul bine și adaugă zahărul vanilat.
Scoate tava din cuptor, adaugă compoziția deasupra perelor, nivelează cu o spatulă și coace tarta pentru înca 15 minute.
Servește tarta după ce aceasta s-a răcit, presărată cu zahăr pudră.
Credit Foto: Fotolia/ anna_shepulova
165 g făină albă
30 g zahăr
125 g unt
30 g migdale
4 linguri apă
sare
Pentru umplutură:
5 pere bine copate
90 g unt
40 g cacao
1 ou
200 g zahăr brun
45 g făină
1 linguriță zahăr vanilat
zahăr pudră
Adaugă comentariu