1.Cerne făina cu un praf de sare. Adaugă untul tăiat cubuleţe și frământă ușor. Toarnă apoi apa, lingură cu lingură. Aluatul astfel obţinut acoperă-l cu folie și lasă-l la rece 30 de minute.
2.Întinde o foaie și așaz-o într-o formă unsă cu unt și tapetată cu făină.
3.Separat, bate ouăle cu un praf de sare și piper. Încorporează smântâna și cașcavalul dat pe răzătoare.
4.Toarnă compoziţia peste aluat. Taie roșiile pe jumătate și așază-le deasupra, cu partea tăiată în jos.
5.Lasă tarta cu rosii la cuptor aproximativ 30 de minute. E delicioasă!
Poza principala
Galerie foto
5 rosii
2 oua
100 g cascaval
250 g smântâna
piper
sare
aluat
120 g unt rece
150 g faina
4 linguri cu apa rece
Aluat fraged, cascaval si rosii… combinatia perfecta pentru o tartă delicioasa.
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu