1.Spală bine spanacul, după care tamponează-l cu un șervet absorbant. Topește untul și adaugă spanacul. Lasă-l să se înăbușe la foc mic aproximativ 15 minute amestecând din când în când. La final, condimentează cu sare și piper.
2.Separat, bate într-un castron ouăle cu smântâna și un praf de sare. Adaugă apoi spanacul și nucile tocate.
3.Așază aluatul decongelat într-o formă de tartă termorezistentă unsă cu puțin unt și înțeapă din loc în loc cu furculița. Toarnă amestecul de spanac și nuci și așază deasupra feliile de brânză Camembert.
4.Lasă la cuptor, la foc moderat, aproximativ 20 de minute. Servește tarta după ce s-a răcorit puțin.
foto: Photoland/Photocuisine
400 g aluat de foitaj
500 g spanac
75 g nuci
120 g brânză Camembert
200 g smântână
2 ouă
25 g unt
1 lingură cu ulei
sare
piper
Adaugă comentariu