1.Amestecă toate ingredientele pentru aluat și întinde-l într-o foaie subțire. Încinge cuptorul, unge cu ulei o formă de tartă și așază aluatul pentru tarta cu spanac. Înțeapă-l cu furculița și dă-l la cuptor 10 minute.
2.Între timp, rumenește baconul într-o tigaie și când este aproape gata adaugă frunzele proaspete de spanac. Lasă-le 3-4 minute și dă deoparte.
3.Bate ouăle cu roșiile uscate tăiate, brânza, piper după gust și amestecul de bacon și spanac. Toarnă compoziția în tava de tartă și dă la cuptor pentru 30 de minute sau până când preparatul capătă o culoare apetisantă.
1 cană cu făină integrală
50 g unt
1 ou
1 linguriță cu praf de copt
¼ linguriță cu sare
Pentru umplutură
4 ouă
200 g spanac proaspăt
200 g bacon
100 g brânză de burduf
Câteva roșii uscate
Piper
Adaugă comentariu