1. Frământă făina cu untul tăiat cubuleţe până când aluatul devine nisipos.
2. Pune oul, sarea și apa și frământă în continuare.
3. Amestecă brânzeturile cu smântâna, oul bătut și zahărul. Întinde aluatul într-o formă neunsă. Pune în mijloc amestecul de brânză.
4. Așază jumătăţi de boabe de strugure, seminţe de pin și coace la cuptor, 45 de minute.
Poza principala
Galerie foto
pentru aluat:
200 g făină
100 g unt
1 ou
1 lingură cu apă
sare
pentru umplutură:
200 g brânză de vaci
100 g brânză telemea
1 ou
2 linguri cu smântână
3 linguri cu semințe de pin
2 pliculețe cu zahăr vanilat
boabe de struguri
Dulce atat cat trebuie, tarta cu struguri este o alegere inspirata pentru gustarea de la ora 4.
Numar de portii
8
Facebook Comments
Adaugă comentariu