Aperitive, salate, sosuri

Tarta de cartofi cu branza

Folosind o razatoare speciala se feliaza cartofii si ceapa.

Unge forma cu foarte putin ulei de masline.

Pune feliutele de cartofi circular, una suprapusa peste jumatatea celeilalte, ajungand treptat catre centru. Adauga feliute de cartof dulce si ceapa .

Intr-un vas separat, bate 2 oua. Adauga telemea rasa, sare, piper si cimbru. Pune acest amestec peste cartofii din forma de gatit si folosind o furculita, disperseaza amestecul in asa fel incat sa ajunga la aproape toate feliutele de cartof.

Pre-incalzeste cuptorul la 180ºC si pune tarta la cuptor pentru 30-35 de minute.

Presara paprika dulce pe deasupra si adauga verdeturi proaspete.

2 cartofi albi cu coaja subtire, nedecojiti dar foarte bine spalati
jumatate de cartof dulce, decojit
2 oua
1/3-1/2 cana de telemea rasa
o ceapa mica/medie
1 lg cimbru uscat
sare si piper, dupa gust
boia dulce
verdeturi maruntite: leurda, patrunjel, ceapa verde, chivas – pentru decorat
1 lg ulei de masline
Reteta vegetariana, simpla si delicioasa.
Numar de portii
6
Calorii
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE