Zdrobiti biscuitii. Adaugati untul si esenta de caramel si amestecati. Tapetati o tava cu amestecul de biscuiti si dati-o la frigider pentru 30 de minute.
Mixati laptele condensat cu esenta de caramel si turnati peste crusta de biscuiti. Puneti ciocolata, frisca si untul intr-un bol si topiti la Bain-Marie, amestecand mereu. Turnati peste laptele condensat. Dati tarta cu ciocolata si caramel la frigider pentru 4 ore sau peste noapte ca sa se aseze. Serviti.
Poza principala
Galerie foto
200 g biscuiti digestivi
100 g unt, topit
10 ml esenta de caramel
Pentru umplutura:
360 g lapte condensat
20 ml esenta de caramel
200 g ciocolata neagra, rupta in bucatele
180 ml frisca lichida
40 g unt
Iata o tarta de ciocolata teribil de gustoasa, care nu necesita coacere.
Numar de portii
8-10
Facebook Comments
Adaugă comentariu