Revista Practic în bucătărie

Tartă rapida

1.Amestecă ouăle cu un praf de sare și încorporează uleiul. Cerne făina și amestecă bine toată compoziţia. Între timp, pune la fiert mazărea, morcovul și ciupercile. Ţine cât să dea într-un clocot, apoi scoate și strecoară.

2.Dă legumele printr-un jet de apă rece, strecoară din nou. Taie în cubuleţe ciupercile și morcovul și încorporează toate legumele în aluat. Adaugă cașcavalul ras.

3.Unge o tavă termorezistentă cu un strop de ulei, apoi tapetează cu făină. Toarnă compoziţia și dă la cuptor pentru 25-30 de minute.

credit foto: © dreambigphotos – Fotolia.com

 

Tarta frageda cu ciuperci

Poza principala

tarta_rapida_fotolia_16859069_subscription_xl.jpg_c_dreambigphotos_-_fotolia.com_mica.jpg

100 g mazăre

1 morcov

2 ciupercuţe

50 g cașcaval

3 ouă

3 linguri cu ulei

2 linguri cu făină

 

 

Tartă cu pate de ficat de pui

Tarta rapida este minunata la micul-dejun.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE