1.Amestecă ouăle cu un praf de sare și încorporează uleiul. Cerne făina și amestecă bine toată compoziţia. Între timp, pune la fiert mazărea, morcovul și ciupercile. Ţine cât să dea într-un clocot, apoi scoate și strecoară.
2.Dă legumele printr-un jet de apă rece, strecoară din nou. Taie în cubuleţe ciupercile și morcovul și încorporează toate legumele în aluat. Adaugă cașcavalul ras.
3.Unge o tavă termorezistentă cu un strop de ulei, apoi tapetează cu făină. Toarnă compoziţia și dă la cuptor pentru 25-30 de minute.
credit foto: © dreambigphotos – Fotolia.com
Poza principala
Galerie foto
100 g mazăre
1 morcov
2 ciupercuţe
50 g cașcaval
3 ouă
3 linguri cu ulei
2 linguri cu făină
Tarta rapida este minunata la micul-dejun.
Numar de portii
2-3
Facebook Comments
Adaugă comentariu