Home » Tarta ratatouille

Tarta ratatouille

1.Taie felii subțiri dovleceii și vinetele, unge-le cu ulei și coace-le într-o tigaie teflonată.

2.Întinde aluatul în forma de tartă și înțeapă-l cu fruculița din loc în loc.

3.Între timp, dă pe răzătoare brânza telemea. Scoate aluatul din cuptor și presară deasupra brânza rasă.

4.Așază deasupra legumele, alternându-le după gust și pricepere. 

5.Ridică marginile aluatului și unge-le cu ou bătut. Presară deasupra legumelor piper după gust și dă la cuptor 30 de minute sau până alautul a căpătat o culoare aurie.

credit foto: © Vankad – Fotolia.com

 

Ratatouille pe jeleu de roșii

Poza principala

tarta_ratatouille_fotolia_59686646_subscription_xxl.jpg_c_vankad_-_fotolia.com_mica.jpg

1 aluat foitaj

1 dovlecel galben

1 zucchini

1 vânătă mică

2-3 roșii

2-3 ardei capia copți

2 căței de usturoi

200 g brânză telemea

1 ou

piper

ulei

 

Tartine cu ratatouille

Ușoară și gustosă, bună pentru prânz ori cină.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.