1.Taie felii subțiri dovleceii și vinetele, unge-le cu ulei și coace-le într-o tigaie teflonată.
2.Întinde aluatul în forma de tartă și înțeapă-l cu fruculița din loc în loc.
3.Între timp, dă pe răzătoare brânza telemea. Scoate aluatul din cuptor și presară deasupra brânza rasă.
4.Așază deasupra legumele, alternându-le după gust și pricepere.
5.Ridică marginile aluatului și unge-le cu ou bătut. Presară deasupra legumelor piper după gust și dă la cuptor 30 de minute sau până alautul a căpătat o culoare aurie.
credit foto: © Vankad – Fotolia.com
Poza principala
Galerie foto
1 aluat foitaj
1 dovlecel galben
1 zucchini
1 vânătă mică
2-3 roșii
2-3 ardei capia copți
2 căței de usturoi
200 g brânză telemea
1 ou
piper
ulei
Ușoară și gustosă, bună pentru prânz ori cină.
Numar de portii
4-6
Facebook Comments
Adaugă comentariu