1.Amestecă toate ingredientele pentru aluat, frământă-l de câteva ori, învelește-l într-o folie și dă-l la rece.
2.Pune fructele într-un castron și presară deasupra amidonul. Amestecă ușor. Dacă fructele sunt mai acrișoare, presară și zahăr gust.
3.Întinde aluatul în tava rotundă și pune deasupra fructele. Pliază marginile aluatului și presară puțin zahăr desaupra..
4.Dă tava la cuptorul încins pentru 20-25 de minute. Taie după ce s-a răcit.
Poza principala
Galerie foto
300 g fructe de sezon
1 lingură cu amidon
1 lingură cu zahăr (opțional)
pentru aluat
350 g făină
100 g unt gras
3 linguri cu smântână
2 gălbenușuri
½ pliculeț cu praf de copt
sare
Frageda si zemoasa datorita fructelor, tarta rustica este un desert minunat pentru serile de vara.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu