Home » Aperitive, salate, sosuri » Tartar de sfecla rosie
Aperitive, salate, sosuri

Tartar de sfecla rosie

  1. Coace sfecla roșie până când aceasta se înmoaie apoi decojește-o.
  2. Taie sfecla coaptă în rondele de aceeași dimensiune. 
  3. Apoi taie-o astfel încât să obții cuburi relativ egale. 
  4. Pune sfecla tăiată într-un castron.
  5. Adaugă ceapa tocată, menta, oțetut și uleiul de măsline.
  6. Condimentează cu sare după gust.
  7. Amestecă toate ingredientele și montează salata cu un inel de bucătărie pentru a obține o forma elegantă. 
  8. Serviți salata de sfecla cu smântână și stropiți cu suc și zeama de lămâie. 

 Credit Foto: Fotolia/ Maksim Shebeko

Poza principala

tartar_de_sfecla.jpg

  • 600 g sfeclă roșie
  • 3 linguri ulei măsline
  • 1 ceapă mică tocată mărunt
  • 2 linguri mentă proaspătă
  • 2 linguri oțet
  • sucul și coaja de la 1 lămâie
  • sare
  • 230 g smântână
Un aperitiv colorat cu care veți surprinde cei mai rafinați invitați.
Numar de portii
4
Facebook Comments

Urmărește-ne și pe Pinterest!

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE