- Coace sfecla roșie până când aceasta se înmoaie apoi decojește-o.
- Taie sfecla coaptă în rondele de aceeași dimensiune.
- Apoi taie-o astfel încât să obții cuburi relativ egale.
- Pune sfecla tăiată într-un castron.
- Adaugă ceapa tocată, menta, oțetut și uleiul de măsline.
- Condimentează cu sare după gust.
- Amestecă toate ingredientele și montează salata cu un inel de bucătărie pentru a obține o forma elegantă.
- Serviți salata de sfecla cu smântână și stropiți cu suc și zeama de lămâie.
Credit Foto: Fotolia/ Maksim Shebeko
Poza principala
- 600 g sfeclă roșie
- 3 linguri ulei măsline
- 1 ceapă mică tocată mărunt
- 2 linguri mentă proaspătă
- 2 linguri oțet
- sucul și coaja de la 1 lămâie
- sare
- 230 g smântână
Un aperitiv colorat cu care veți surprinde cei mai rafinați invitați.
Numar de portii
4
Facebook Comments
Adaugă comentariu