Home » Aperitive, salate, sosuri » Tarte cu ceapa caramelizata si branza de capra
Aperitive, salate, sosuri

Tarte cu ceapa caramelizata si branza de capra

1. Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.

2. Caleste ciupercile in uleiul de masline pana se rumenesc. Adauga ceapa, redu temperatura si continua sa calesti legumele pana se caramelizeaza. Adauga cimbrul si da deoparte.

3. Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Clateste-le cu apa rece pana se racesc si scurge-le.

4. Unge cu ulei de masline o tava cu sase forme de briose.

5. Pune cate doua felii de bacon in fiecare forma. Lasa capetele feliilor sa atarne in afara formei.

6. Intr-un castron, combina amestecul de ciuperci si ceapa cu branza de capra, apoi amesteca impreuna cu pastele. Imparte amestecul in formele de briose.

7. Treptat, toarna ouale batute in forme si acopera cu feliile de bacon.

8. Pune la cuptor timp de 25-30 de minute pana tartele devin aurii.

9. Serveste tartele cu rosii si otet.

Poza principala

h_01062101.jpg

250g de ciuperci, taiate
2-3 linguri de ulei de masline
3 cepe rosii medii, taiate marunt
o lingurita de cimbru uscat sau 2 lingurite de frunze de cimbru proaspat
100g spaghettini
12 felii de bacon
100g de branza de capra
6 oua, batute usor
sare de mare si piper negru

Iata un aperitiv cu care poti face o impresie excelenta printre invitatii la pranz. Pe langa aspectul cu efect pozitiv scontat, tartele cu ceapa caramelizata si branza de capra au si un gust delicios. Musafirii tai iti vor cere reteta!
Numar de portii
6
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.