1. Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.
2. Caleste ciupercile in uleiul de masline pana se rumenesc. Adauga ceapa, redu temperatura si continua sa calesti legumele pana se caramelizeaza. Adauga cimbrul si da deoparte.
3. Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Clateste-le cu apa rece pana se racesc si scurge-le.
4. Unge cu ulei de masline o tava cu sase forme de briose.
5. Pune cate doua felii de bacon in fiecare forma. Lasa capetele feliilor sa atarne in afara formei.
6. Intr-un castron, combina amestecul de ciuperci si ceapa cu branza de capra, apoi amesteca impreuna cu pastele. Imparte amestecul in formele de briose.
7. Treptat, toarna ouale batute in forme si acopera cu feliile de bacon.
8. Pune la cuptor timp de 25-30 de minute pana tartele devin aurii.
9. Serveste tartele cu rosii si otet.
250g de ciuperci, taiate
2-3 linguri de ulei de masline
3 cepe rosii medii, taiate marunt
o lingurita de cimbru uscat sau 2 lingurite de frunze de cimbru proaspat
100g spaghettini
12 felii de bacon
100g de branza de capra
6 oua, batute usor
sare de mare si piper negru
Adaugă comentariu