Tarte cu mango

1. Taiati doua forme ovale din aluat si modelati-le ca pe niste barcute. Pastrati aluatul ramas. Puneti formele intr-o tava.

2. Intindeti aluatul ramas, apoi taiati-l in fasii de 1 cm. Ungeti marginile barcutelor cu putina apa, apoi lipiti fasiile de 1 cm pe margini. Ungeti barcutele pe dinauntru cu unt topit.

3. Indepartati samburele de mango, apoi taiati fiecare jumatate in 7 feliute si decojiti-o pe fiecare. Aranjati fructele in barcute, ungeti cu putin unt topit, presarati zahar si condimente, daca folositi. Coaceti pentru 30 de minute, pana ce aluatul devine crocant.

4. Ungeti mango si marginile tartelor cu gem cald si mai dati 5 minute la cuptor, pentru caramelizare. Presarati fisticul, lasati sa se raceasca si serviti.

Poza principala

rexfeatures_1292706h_mica.jpg

1 foaie aluat tarte (aprox. 210 g)
15 g unt, topit
1 mango mare, copt
2 linguri zahar
1/2 lingurita ghimbir sau scortisoara, optional
2 linguri gem de caise, incalzit
2 lingurite fistic, tocat

E timpul sa incepem sa folosim mango in deserturile noastre, este atat de gustos.
Numar de portii
2
Facebook Comments

Echipa eCuisine

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PUBLICITATE

PUBLICITATE

PUBLICITATE